Spelrätter

Med en spelrätt erhålls en lägre årsavgift. Spelrätten är en engångskostnad och kan vid eventuellt utträde säljas vidare eller överlåtas. Alla spelrätter är förknippade med en årsavgift. Man väljer själv allt från passiv till fullvärdig medlem med rätt till obegränsat spel. 

För köp av spelrätt kontakta klubben på info@enkopinggolf.se
 
Pris för spelrätt vid köp via klubben 4 000 kr. Det finns endast ett begränsat antal nya spelrätter att köpa. För köp av spelrätt kontakta oss på info@enkopinggolf.se 
 
Det går också bra att köpa en spelrätt privat. För att hitta privata spelrätter till salu se köp och sälj. Du kontaktar då säljaren direkt. Försäljningen/överlåtelsen blir registrerad då vi fått in blanketten överlåtelse av spelrätt. 
 
Önskar du lägga ut en spelrätt till försäljning, vänligen kontakta oss på info@enkopinggolf.se för att lägga ut annons. Vänligen notera att en spelrätt behöver vara såld före 31 jan för att undvika medlemsavgiften/passiv avgift, 1200 kr (lägsta avgift med spelrätt)
 
Alla köp och försäljningar måste registreras. Klubben har ett digitalt register över vilka som äger spelrätt. 
 
Här kan ni läsa mer om spelrätter. Observera att spelrätten är kopplad till en årlig avgift. Lägsta avgift/år  1200 kr (passiv avgift) 
 
Vid försäljning eller överlåtelse av spelrätt måste denna blankett skickas eller mejlas in till klubben 
Green på Enköpings Golfklubb

Meny